• Skulpturer i sten og bronze
  • Vandkunst
  • Udsmykning i byggeri og landskab​

ARBEJDSPROCESSER​

Fjerkræ og bronze
I 1996 lagde Svendborg Kommune planer for renovering af byens gamle Gåsetorv. Sammen med store dele af den indre by skulle torvet brolægges - i øvrigt en løsning, der kom til at sikre kommunen Brolæggerprisen 1997. Jeg blev bedt om at lave et skulpturforslag med udgangspunkt i det gamle fjerkrætorvs navn og historie.
Læs mere...

"Sprækker" på Assistens Kirkegård i Svendborg
Det kan lyde paradoksalt, men ofte byder de store, gamle kirkegårde omkring os på livsbekræftende oplevelser. Mange af landets bykirkegårde opfattes i dag som naturlige dele af byernes rekreative områder, selv om indretningen og brugen af dem stadig skal ske med respekt for deres oprindelige og primære formål.
Læs mere...

"Spejlet" hos Naturgas Fyn i Odense
I sommeren 2002 stod Naturgas Fyns nye hovedsæde på Ørbækvej i Odense færdigt. Midt i dette hus havde man lagt en stor, overdækket atriumgård, tænkt som konferencerum, samlingssted, festlokale med mere. I denne atriumgård ønskede man sig et vandkunst-anlæg.
Læs mere...

Model- og forslagsarbejde
Forud for en større opgave laver jeg næsten altid et forslag til kunden. Hensigten er at afklare min idé igennem tegninger eller modeller - og samtidig anskueliggøre den overfor en interesseret køber.
Læs mere...

Samarbejdspartnere i kunstens verden

Se oversigt

Firma

BILLEDHUGGERFIRMAET SØREN WEST

CVR: 18383284​

Adresse​

Grønnebjergvej 1
5772 Kværndrup

Kontakt

Telefon: 21 45 20 66​

E-mail: mail@soerenwest.dk